Producent van 'Merlijn Wellness' etherische-, parfum-, basis- en massageoliën.
Tevens importeur en distributeur van diverse wellness artikelen.
 
Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, therapeuten en andere professionele gebruikers en verwerkers.
De prijzen van onze producten kunt u inzien nadat u een account heeft aangemaakt en deze door ons is geactiveerd.
Bent u als consument naar onze producten op zoek, stuur ons dan een e-mail met uw woonplaats, dan verwijzen wij u graag door naar een verkoopadres bij u in de buurt.
 
Onze oliën:
 
Etherische oliën
Sinds 1992 levert Merlijn Wellness etherische oliën aan o.a. aromatherapeuten en Wellnesscentra. Naast professionele gebruikers zijn onze etherische oliën voor de consument te koop via speciaalzaken zoals spirituele winkels, beauty shops en drogisterijen. In ons assortiment vindt u 99 etherische oliën. Daarnaast zijn er nog eens 21 composities. Deze composities zijn gemaakt van etherische oliën die geselecteerd worden vanwege hun specifieke werkzaamheid. Al deze 100% natuurzuivere oliën zijn standaard uit voorraad leverbaar.
 
Parfum oliën
Naast de etherische oliën heeft Merlijn Wellness heerlijk geurende parfum oliën. Stuk voor stuk prachtige creaties, uiteenlopend van populaire, veel verkochte geuren zoals Cederhout en Roos tot exclusieve parfums als Afroditia en Opus V. Twijfelt u, bel dan voor een deskundig advies. We leveren deze parfum oliën o.a. aan de retail en aan bedrijven die onze parfums verwerken in bijvoorbeeld zeep en geurkaarsen. U kunt bij ons kiezen uit 60 parfum oliën. Ook hier geldt dat we standaard uit voorraad leveren.
 
Massage oliën
Onze basis massageolie bestaat uit een mix van 90% amandelolie en 10% jojobaolie. Deze verzachtende en voedende mix is goed houdbaar en zeer geschikt voor ontspannende massages. Naast basis massage-olie kunt u ook kiezen voor een toevoeging van een compositie van etherische oliën of een enkelvoudige etherische olie. Deze aromatische massageoliën hebben meestal een specifieke toepassing zoals de Spierbalsem of de Relax massageolie. U kunt bij ons ook terecht voor basisoliën zoals bijv. Arnica, Calendula en Aloë Vera.
 
Overige wellness artikelen:
 
Klankschalen
Klankschalen komen oorspronkelijk uit het Tibetaans Boeddhisme waar ze een ceremoniële betekenis hebben. De klank verplaatst de aandacht van het denken naar het voelen en helpt de luisteraar om dieper te ontspannen. De klank of trilling van een klankschaal heeft een aangename, therapeutische werking op lichaam en geest. Ambachtslieden uit de West-Bengalen, een deelstaat in het noord-oosten van India, maken de klankschalen op traditionele wijze. De klankschalen worden geslagen, een proces dat veel vakmanschap vraagt. Merlijn Wellness heeft een eigen contactpersoon in India die deze klankschalen voor ons uitzoekt.
 
Koshi Chimes
In de Franse Pyreneeën worden de Koshi Chimes gemaakt onder toeziend oog van de bedenker Kabir. In het kort kun je zeggen dat een Koshi Chime een gestemde windgong is. Als je ze beluisterd (mogelijk op onze website) hoor je dat ze veel meer zijn dan dat. Vernoemd naar de elementen zijn er 4 Koshi Chimes t.w. Terra (aarde), Aqua (water), Aria (lucht) en Ignis (vuur).